Spil er sjovere med en indsats

 

Du kan sagtens lave et væddemål, hvor vinderen får æren og en hyggelig og kærlig mobberet. Men det er nu en gang sjovere at få en gevinst, der består af penge, der kommer ind på kontoen. Det gode ved betting er, at du kan være med, selvom du ikke nødvendigvis ved så meget om en specifik sportsgren. Udbyderne fastsætter odds for forskellige udfald, og de odds siger meget om, hvor sandsynligt en begivenhed er for at indtræffe. Jo lavere odds, desto større sandsynlighed.

Er du til de mere sikre væddemål med lavere gevinster, så er det muligheden for dig. Du vil her finde de største chancer for at vinde, og netop derfor er din gevinst, lavere. Du kan placere dem enkeltvis eller som en samlet pakke. Ved den sidste mulighed skal de alle gå igennem, men det vil give en større gevinst.

Du kan også spille på det, der er lidt mindre sandsynligt, der så igen giver højere odds. Har et midt- eller bundhold vist gode takter, skal det aldrig udelukkes, at de kan slå topholdet og sikre dig en større gevinst. Med de to ganske nemme huskeregler kan alle kaste sig ud i online spil. Beløbet du vil spille for, er så det eneste, du selv skal afgøre. Vinder du ikke, ja så er pengene selvfølgelig tabt, men vinder du, så er gevinsten din, uanset om den er stor eller lille.

Mange steder vil du også kunne følge med live og se, hvordan alle dine kampe skrider frem. Så kan du selv se den der interesserer dig og følge med fra sidelinjen i de andre. Lige sådan kan du også fra starten finde ud af, hvor meget du potentielt kan vinde, hvis alle dine væddemål går igennem.

Der er sket meget siden Tipslørdag og Tip 13 Rigtige, og det er ikke længere kun den hjemlige liga, at der er mange gode væddemål. Alle de store ligaer fra udlandet er selvfølgelig med, men også de lavere rækker i mange lande samt ligaer i lande, hvor de færreste her i landet følger aktivt med.

Oddsene vil derfor være et godt pejlemærke, hvis du beslutter dig til at satse på kampe i fjernere dele af verden, eller på sportsgrene, du ikke rigtig kender så meget til. Samtidig kan det give lidt mere spænding end normalt, hvis du prøver noget nyt i stedet for kun at Odd‘se på de bedste og mest kendte ligaer og sportsgrene.


Danmarks Bedste Bookmakere

Bookmaker

Betting Bonus

Gå til...  reklamelink

Nordicbet

risikofrit spil på op til 500 kr

Nordicbet

Betsafe

100% op til 500 kr

Betsafe

Unibet

100% op til 1500 kr

Unibet

888sport

100% op til 1000 kr

888sport

Betting Sider med Bonus   Bookmakere og odds findes online   Betting på fodbold - det er sjovt og spændende   Sportsbetting live giver fornyet spænding   Spil er sjovere med en indsats

stat tracker for tumblr