Betting på Curling på norske bettingsider

Betting på curling åpner for en helt ny dimensjon av spenning rundt isen. Dette strategispillet er ofte kalt “sjakk på is” og krever presisjon og taktisk kløkt. Både fra spillere og de som better på norske bettingsider. Med sin voksende popularitet, spesielt i vinteridrettsnasjoner, har curling blitt et attraktivt alternativ for bettingentusiaster. Enten det er verdensmesterskap, olympiske leker eller nasjonale ligaer tilbyr curling unike muligheter for å analysere lag, strategier og spillets dynamikk. Ved å plassere veloverveide spill, kan fans ikke bare øke spenningen mens de ser på, men også potensielt sikre seg gevinster basert på inngående kunnskap om spillet og spillerne. Betting på curling inviterer til engasjement og gir en ekstra grunn til å følge med på hvert eneste kast og kost.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
BESØK
1
100% opptil 5.000 kr
2
5 x 20 EUR gratisspill
3
100% opptil 3000 NOK
4
100 EUR
5
100% opptil 2000 NOK
6
100% opptil 2000 NOK

Vanlige bettingmarkeder på curling

Curling, et spill av strategi og finesse, har fanget oppmerksomheten til bettingentusiaster verden over. Denne unike vintersporten tilbyr flere spennende bettingmuligheter, fra langtidsspill til live odds. La oss utforske de vanligste markedene for å plassere dine spill.

Betting på Curling

Langtidsspill

 • Vinner av turneringen: Her kan du satse på hvilket lag som tar hjem seieren i store turneringer som VM eller OL.
 • Nå finalen: Et spill på om et bestemt lag vil klare å kjempe seg til finalen.
 • Toppscorer: For individuelle prestasjoner kan du satse på hvilken spiller som vil score mest gjennom turneringen.

Live odds

 • Vinner av kampen: Mens kampen pågår kan du satse på hvem du tror vil vinne.
 • Poeng i neste ende: Dette lar deg gjette antall poeng som scores i det kommende endet.
 • Stein nærmest sentrum: Et spennende spill hvor du satser på hvilken stein som vil ende nærmest sentrum ved slutten av en ende.

Pre-match odds

 • Kampvinner: Før kampstart kan du velge hvilket lag du tror vinner kampen.
 • Handikap betting: Dette gir et lag forsprang eller en ulempe basert på deres form, noe som balanserer oddsene.
 • Totalt antall poeng: Her satser du på det totale antallet poeng som vil bli scoret i løpet av kampen.

En digg opplevelse

Betting på curling gir en ekstra dimensjon til seeropplevelsen, med muligheter til å engasjere seg i hvert sveip og hvert kast. Enten du foretrekker å studere form og statistikk for å plassere langtidsspill, eller du trives med spenningen av å satse i øyeblikket med live odds, finnes det et marked for deg. Pre-match odds tilbyr også en tradisjonell tilnærming til betting, hvor du kan bruke din kunnskap om sporten for å forutse utfallet før kampen starter.

Curling, med sin strategiske dybde og uforutsigbare natur, tilbyr en rik bettingopplevelse. Ved å forstå de ulike markedene, kan du øke din sjanse for suksess og gjøre hver turnering enda mer spennende. Husk å spille ansvarlig og nyt hvert øyeblikk av spillet.

Bruk en oddsbonus på Curling

Å bruke en oddsbonus på curling kan gi spillet ditt et løft. Start med å finne en bookmaker som tilbyr gode bonuser. Se etter velkomsttilbud eller kampanjer spesielt rettet mot curling. Når du har bonusen, utforsk de ulike curlingmarkedene. Velg klokt, basert på din forståelse av sporten og de aktuelle turneringene. En bonus gir deg ekstra midler å spille for, så benytt denne muligheten til å prøve nye spillstrategier. Kanskje satser du på en outsider eller prøver deg på live betting under en kamp. Husk alltid å lese vilkårene for bonusen nøye. Slik sikrer du at du oppfyller omsetningskravene og kan ta ut eventuelle gevinster. Å bruke en oddsbonus på curling kan ikke bare øke spenningen, men også gi deg en fin start eller en ekstra fordel. Spill smart og nyt spenningen!

De største turneringene i curling

Curling, med sin strategiske dybde og spennende spill, har flere prestisjefylte turneringer som tiltrekker seg toppspillere og entusiaster fra hele verden. Disse turneringene er høydepunkter i curlingkalenderen, og de byr på intense kamper og uforglemmelige øyeblikk. La oss ta en nærmere titt på noen av de største turneringene i curling.

 • Verdensmesterskapet i Curling: Dette er toppmøtet i curlingverdenen, hvor de beste nasjonale lagene konkurrerer om den ettertraktede tittelen. VM arrangeres årlig for både menn og kvinner, og det er en fantastisk arena for å se verdensklasse curling.
 • De Olympiske Vinterleker: Curling ble en offisiell OL-sport i 1998, og siden da har den vært en fast del av de vinterolympiske lekene. Å konkurrere om olympisk gull er en drøm for mange curlingspillere, og kampene er blant de mest sett under lekene.
 • Europamesterskapet i Curling: EM er en årlig begivenhet som samler topp europeiske lag. Turneringen er kjent for sin høye konkurransenivå og er en viktig arena for europeiske lag som ønsker å markere seg internasjonalt.
 • Scotties Tournament of Hearts og Tim Hortons Brier: Disse er de kanadiske nasjonale mesterskapene for henholdsvis kvinner og menn. Canada, som er en ledende nasjon i curling, ser disse turneringene som noen av de mest prestisjetunge nasjonale konkurransene, hvor vinnerlagene ofte går videre til å representere Canada i verdensmesterskapet.