Fotball betting – Verdens største sport vokser i Norge

Fra et internasjonalt perspektiv er fotball verdens største sport i alle kategorier. Det samme gjelder i spillverdenen der fotball er overlegen nummer én. Hvis du ser på oddsen og markedene, utgjør fotball den absolutt største delen av et norsk tippeselskap. Dette til tross for at vi nordmenn elsker ski og vintersport. Norsk fotball betting har vært tørst etter suksess i mange år, men nå ser den lysere ut enn på lenge. Med en ung generasjon som virkelig har påvirket, har stjerner som Erling Braut Håland og Martin Ødegård gitt den norske befolkningen håp om at vi hadde kjent lenge.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
BESØK
1
100% opptil 5.000 kr
2
5 x 20 EUR gratisspill
3
100% opptil 3000 NOK
4
100 EUR
5
100% opptil 2000 NOK
6
100% opptil 2000 NOK

Velg et norsk spillselskap for Eliteserien

Eliteserien er Norges beste fotballliga der 16 lag nøyer seg med tittelen Norges beste lag. Rosenborg er den klubben med flest serietitler, men de siste årene har lag som Molde og Bodø/Glimt begynt å virkelig utfordre og til og med gått mange år. Siden Eliteserien er populær i Norge, men ikke like stor internasjonalt, er det smart å velge et norsk spillselskap. Det er et større utvalg av odds og markeder på norsk fotball, noe som betyr at forholdene dine vil bli bedre hvis du velger et norsk tippeside. Det samme gjelder all norsk idrett, selv om det ikke handler om fotball. Velg norsk hvis du vil ha det beste utvalget av norsk idrett.

Vanlige markeder innen fotball

Når du satser på en fotballkamp, ​​er det noen markeder som er vanligere enn andre. Det de fleste nordmenn satser på er kampvinnere. Det er mulig å satse på at hjemmelaget eller bortelaget vinner, eller at det blir uavgjort. Å spille på målscorer, assistanse, antall hjørnespark, antall mål eller riktig resultat er også vanlig. En fotballkamp kan ha over 200 markeder, og det er først før kampstart.

Med mange forskjellige markeder er det også gode alternativer for deg. Før en større turnering eller ligastart kan du også satse på å vinne spill. Du kan satse på hvem som vinner verdensmesterskapet i fotball, hvilken spiller scorer flest mål i Premier League eller hvem som kommer lengst i Champions League i Liverpool og Manchester City. Jo flere markeder som tilbys, jo bedre valg får du når du satser på fotball.

Live betting og live stream

Fotball er en sport som blir veldig spennende live. Derfor har utvalget av markeder vokst dramatisk med norske spillselskaper når det gjelder live bettingsider. Fordelen med å satse live er at du får de fleste markeder som ikke er tilgjengelige før kampstart. Det kan handle om neste målscorer eller hvilket lag som får neste gule kort. Jo større kamp, ​​jo flere markeder for livebetting er det vanligvis.

Fotball betting - Verdens største sport vokser i Norge

Oddsselskapene tilbyr deg også statistikk for å lette live betting. Du kan se formen på laget, hvor mange skudd det har vært i kampen eller hvilket lag som har høyest ballbesittelse. Noen spillselskaper har også live streamede sport de tilbyr sine spillere. Da kan du se kampen direkte på spillselskapets plattform og unngå å betale for å se kampen. I stedet må du ha penger på spillkontoen din for å kunne se all live sport gratis. Det blir mye mer spennende å satse live hvis du også kan se kampen på datamaskinen eller mobilenheten din.

I dag er det mange alternativer for deg som ønsker live stream og live betting. Velg et spillselskap som passer deg, og kom i gang fra enhetene dine. De fleste spillselskaper har en app du kan laste ned hvis du ønsker den beste mobile spillopplevelsen.