Odds og betting på norsk idrett

Hos norske bettingselskaper er det gode spill på norsk idrett for de som ønsker det. Oddsselskapene har et bredt spekter av de fleste idretter, men det er ikke vanskelig å se hvor et bookmakere kommer fra i de sportene de velger å markere. Hvis det er et britisk bettingside, er det mer fotball, cricket og rugby.

Blant norske bettingsider ser det noe annerledes ut. Idrettene som er store i Norge trenger ikke nødvendigvis å være så populære i resten av verden. I Norge er ski og vintersport definitivt den nasjonale idretten, men i betting er fotball det mest populære alternativet.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
BESØK
1
100% opptil 5.000 kr
2
5 x 20 EUR gratisspill
3
100% opptil 3000 NOK
4
100 EUR
5
100% opptil 2000 NOK
6
100% opptil 2000 NOK

Vintersport er den største i Norge

Det er ingen type sport som er større i Norge enn vintersport. Vi er nasjonen som har mest gull i vinter-OL, og det spiller ingen rolle om det er hopp, langrenn eller annen vintersport. Det er odds på det meste hos norske bookmakere.

Men av all vintersport har langrenn flest markeder. Sats på hvem som vinner løpet eller hvem som vil være blant de tre beste. Du kan også spille hvis en verdensrekord er brutt.

Hold øye med store mesterskap

Når det gjelder vintersport er interessen størst når det er et stort mesterskap. Vinter-OL er selvfølgelig det som tiltrekker seg mest ettersom konkurransen arrangeres eksklusivt hvert fjerde år. Det er også under OL at det er absolutt de fleste markedene tilgjengelig. Dette er noe du vil merke tydelig hvis du ser på oddsen når det er et OL på gang.

Det samme gjelder verdensmesterskapet som arrangeres annet hvert år i langrenn. Det er også alpin-verdensmesterskap med slalåm og hopp samt skiskyting. Alle disse eksemplene er ski der Norge vanligvis tar flere gull under mesterskapet. Hos norske bookmakere kan du finne gode muligheter for spill og odds under både OL og VM.

Fotball har flest muligheter av alle idretter

Selv om fotball kanskje ikke er kategorisert som en norsk sport, er den verdens største sport, noe som gjenspeiles i bookmakere. Det er langt de fleste markedene i fotball hos bettingselskapene, og du kan også satse på den innenlandske ligaen Eliteserien. Følg Molde, Rosenborg og Bodø/ Glimt i jakten på nye suksesser.

Nordmenn elsker Eliteserien, men Premier League fra Storbritannia er enda større blant norske spillere. Hver kamp har mellom 300 – 500 markeder med flest muligheter. Interessen er størst rundt Ole Gunnar Solskjærs Manchester United, og gjennom årene har flere norske spillere satt store avtrykk i ligaen.

Håndball er ekstremt populær i norsk idrett

Norge har et meget vellykket landslag i håndball på både kvinnesiden og herresiden. Men det er absolutt damene som er det mest suksessrike laget gjennom tidene i håndball ettersom de flere ganger har vunnet OL, VM og EM. Det var en stund ikke mulig å vinne mot de norske damene, og selv om suksessene ikke har vært like hyppige i det siste, er de en gigant i verdenshåndballen.

Håndball er en god TV-sport det er veldig spennende å se på. Det samme gjelder spill på håndball. Du kan satse live på håndball, men også før kampen. Som med vintersport er de fleste alternativene når det gjelder de virkelig store mesterskapene som EM eller verdensmesterskapet.

Live betting på norsk idrett

Norske bookmakere har de siste årene utvidet utvalget av live betting. Dette er fordi interessen fortsetter å øke. Ikke alle idretter er tilgjengelige for liveodds, men de fleste er. I norsk idrett er det ikke mange idretter som man ikke kan satse live på. Fotball, håndball og vintersport er ypperlig for live betting. Da får du odds som er i stadig endring og kan også finne unike markeder som ikke er tilgjengelige før kampstart.