Eliteserien – Odds på norsk fotball

Eliteserien Norges øverste fotballdivisjon har alltid vært i sentrum for fotballentusiaster landet over. Det er ikke bare spenningen på banen som tiltrekker seg oppmerksomhet, men også mulighetene utenfor. Betting på Eliteserien har vokst i popularitet med årene ettersom det gir fansen en sjanse til å bli enda mer involvert i kampene. Enten man vil tippe på sesongens vinner kampens utfall eller hvilken spiller som scorer først, finnes det en rekke muligheter. Denne artikkelen vil utforske forskjellige typer odds relatert til Eliteserien.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
BESØK
1
100% opptil 5.000 kr
2
100% opptil 1000 kr
3
100% opptil 3000 NOK
4
100 EUR
5
100% opptil 2000 NOK
6
opptil 2.100 kr
7
100% opptil 2000 NOK
8
2000 NOK
9
5 x 20 EUR gratisspill
10
2000 NOK

Mange odds på Eliteserien

Langtidsspill

Langtidsspill på Eliteserien innebærer tipping over lengre tidshorisonter, ofte over en hel sesong. Dette kan for eksempel være å tippe hvilket lag som vinner Eliteserien, hvem som rykker ned eller hvilken spiller som blir sesongens toppscorer. Fordelen med langtidsspill er at det ofte gir høyere odds sammenlignet med kortere spill ettersom utfallet er usikkert. Det krever imidlertid også en dypere forståelse av ligaen og lagene ettersom man prøver å forutsi hendelser flere måneder i forveien.

Pre match odds

Pre match odds er odds som settes før en kamp starter. Her kan man tippe på alt fra kampens utfall (seier uavgjort tap) til antall mål, hvem som scorer og mange andre variabler. Mange bettingselskaper tilbyr en rekke forskjellige markeder for hver kamp slik at det er noe for enhver smak. Dette gir tippere muligheten til å basere sine veddemål på form skader tidligere møter mellom lagene og andre relevante faktorer. Pre match odds gir en god blanding av risiko og belønning og gir fansen en mulighet til å teste sin kunnskap og intuisjon før fløyta går.

Liveodds

Liveodds er en av de mest spennende formene for betting ettersom man kan plassere veddemål mens kampen pågår. Oddsene endres i sanntid basert på hva som skjer på banen, noe som gir tippere en unik mulighet til å justere sine veddemål etter hvert som kampbildet endrer seg. Kanskje laget du tippet på får en tidlig rød kort eller kanskje en nøkkelspiller blir skadet. Med liveodds kan du reagere på disse hendelsene og justere dine innsatser deretter. Det krever rask tenking og god kampforståelse, men for mange er dette en av de mest engasjerende formene for betting på Eliteserien.

Eliteserien

De største lagene

Rosenborg BK

Rosenborg Ballklub, ofte bare kalt Rosenborg, er utvilsomt et av Norges mest kjente og suksessrike fotballag. Klubben som holder til i Trondheim har vunnet Eliteserien utallige ganger siden starten i 1917. Lerkendal Stadion deres hjemmebane har vært vitne til mange uforglemmelige fotballøyeblikk. Lagets dominans i norsk fotball har gjort det til et referansepunkt for andre klubber og de har også gjort seg bemerket i europeisk fotball gjennom årene.

Molde FK

Molde Fotballklubb fra den vakre byen Molde er også blant toppklubbene i Norge. Med en historie som strekker seg tilbake til 1911 har klubben hatt sine oppturer og nedturer. Men de siste årene har Molde FK stadig vist sin styrke i Eliteserien og er kjent for sitt angrepsvillige spill og mange mål. Aker Stadion klubbens hjemmebane ligger idyllisk til ved fjorden og gir en unik fotballopplevelse.

Vålerenga Fotball

Basert i hovedstaden Oslo har Vålerenga Fotball en dedikert og lidenskapelig tilhengerskare. Klubben har en rik historie og har gitt norsk fotball mange ikoniske øyeblikk. Selv om de har opplevd utfordringer både på og utenfor banen, har Vålerengas blå og røde farger alltid vært synlige i toppdivisjonen. Intility Arena som de flyttet til i 2017 representerer et moderne fotballstadion og klubbens ambisjoner for fremtiden.

Brann

Sportsklubben Brann er kjent som Brann og er Bergens stolthet. Klubben ble grunnlagt i 1908 og har siden den gang vært en sentral aktør i norsk fotball. Brann har en av de mest entusiastiske supportergruppene i landet og deres hjemmebane Brann Stadion er ofte fylt til randen. Selv om de har hatt varierende prestasjoner i Eliteserien de siste årene er Branns tilstedeværelse i norsk fotball urokkelig.

Odd

Fotballklubben Odd ofte bare kalt Odd har røtter som går tilbake til 1894 noe som gjør dem til en av Norges eldste fotballklubber. Basert i Skien har klubben en rik fotballarv og har i perioder utfordret de tradisjonelt større klubbene i Eliteserien. Skagerak Arena er klubbens base og her har mange unge talenter fått sjansen til å skinne. Selv om de kanskje ikke har samme palmarès som noen av de andre store lagene, har Odd alltid vært en utfordrer å regne med.

Oppsummering

Eliteserien som er hjertet av norsk fotball gir fansen mange muligheter til å dykke dypere inn i spenningen gjennom betting. Enten det er langtidsspill hvor man tipper over en hel sesong pre match odds før kampstart eller liveodds som endrer seg i sanntid, gir hver type betting unike utfordringer og belønninger. Historisk sett har lag som Rosenborg, Molde, Vålerenga, Brann og Odd satt sitt preg på ligaen og har derfor en spesiell plass i spillernes hjerter. For å krydre opplevelsen kan spillere også dra nytte av diverse oddsbonuser som tilbys av bettingselskaper. Enten det er for nye registreringer eller kampanjer for eksisterende medlemmer gir disse bonusene en mulighet til å maksimere innsatsen. Som alltid er det viktig å spille ansvarlig og være klar over de ulike vilkårene som følger med bonustilbud.