Esport betting – Den raskest voksende sporten innen odds

Esport er den sporten som har vokst mest de siste årene. Interessen for Esport fortsetter å vokse sterkt i Norge, der Emil Bergquist Pedersen aka Nyhrox er den største stjernen. Det som gjør Esport unikt, er at det er flere forskjellige idretter på ett sted. Esport er samlenavnet for alle elektroniske idretter. Noen av de største alternativene er Fortnite, CS: GO, League of Legends og mer. Oppdag all spenningen som e-sportens verden medfører, og alle fordelene den gir når du for eksempel kan streame kampene gratis. For å komme i gang på den beste måten, anbefales du å motta en oddsbonus. Du kan da bruke dette til all online esport betting.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
BESØK
1
100% opptil 5.000 kr
2
5 x 20 EUR gratisspill
3
100% opptil 3000 NOK
4
100 EUR
5
100% opptil 2000 NOK
6
100% opptil 2000 NOK

Motta en oddsbonus på Esport

Nesten alle norske spillselskaper tilbyr et velkomsttilbud når du registrerer deg som ny kunde. Denne bonusen kan komme i mange forskjellige varianter, men den vanligste er en innskuddsbonus der et fint første innskudd matches med et visst beløp. Fordelen med en oddsbonus er at du kan velge hvilke idretter du skal bruke den til. Derfor kan du som er en stor fan av Esport bruke bonusen til å utforske spekteret av odds og markeder på bettingsider.

Er det nok alternativer for Fortnite, og hvordan er det og satse live på CS:GO hos spillselskapet? Med en bonus spiller du med lavere risiko og kan oppdage hele Esport på en bedre måte. Sørg også for å holde oversikt over regler og betingelser som omsetningskrav og minimum odds. Da har du bedre kontroll over hva som gjelder spillfirmaet ditt.

Emil Bergquist Pedersen er den store stjernen

Emil Bergquist Pedersen, aka Nyphrox, er den som tjener mest i Norge på Esport. Fortnite-stjernen tjente mer enn $1,5 millioner i 2019. Trinnet ned til andre er stort da Casper “Hunterace” Notto tjente 285 000 dollar. Det er flere stjerner i Norge som er på fremmarsj, og fremtiden ser lys ut for norsk esports. Med Martin Foss, Endre Byre, Tommy Anh Le og Jim Eliassen er det mange fremtidige stjerner i Esport.

Vanlige markeder for å satse på Esport

Det er noen markeder som er vanligere enn andre. Selvfølgelig varierer markedene avhengig av hvilken Esport du satser på. For eksempel er det ikke identiske markeder i FIFA og Rocket League som i CS:GO eller Fortnite. Hvis du satser på sportsspill som FIFA, NHL og NBA2K, er markedene for hver sport de vanligste. FIFA har de samme markedene som en fotballkamp og NHL som en hockeykamp.

Når det gjelder spill som LoL og Fortnite, ser det annerledes ut. Et vanlig marked hvor du kan spille hvor mange kart et lag vil vinne eller kreves for å avgjøre kampen. Med et kart i Esport snakker du om et halvt spill eller en periode i en annen sport. For eksempel har en kamp i LoL det beste av tre runder. Det er også mulig å satse på hvor mange runder det blir i en kamp eller hvilken spiller som får flest drap. Dermed er det mye å oppdage for deg.

Esport betting - Den raskest voksende sporten innen odds

Stream kampene på Twitch

Twitch er flott for deg som elsker Esport. Tjenesten lar deg se Esport gratis, og de har alle de tunge rettighetene. For de av dere som vil prøve live betting på Esport, er dette en kombinasjon som må oppleves. Se kampene gratis og legg dine spill basert på det du ser. Det gir en spillopplevelse som er verdt å prøve hos norske spillselskaper. Noen spillsider har også live stream av Esport, men det er på Twitch de fleste er.