Livebetting – Odds live på norske bettingsider

Det er ikke mye i oddsverdenen som gir samme spenning som livebetting. Å spille en kamp som er live gir mange fordeler for deg som spiller. Norske tippesider har vanligvis et veldig godt utvalg av livebetting i dag, og utvalget fortsetter å vokse for hver uke som går. Umiddelbart når du blir med i et norsk spillselskap, kan du se hvilke kamper som kjører direkte på startsiden. På denne måten savner du aldri en kamp du vil ha når du besøker et spillselskap. Hvis du ikke har prøvd livebetting, kan vi anbefale det på det varmeste. I det minste hvis du kan gjøre rask analyse og elske action som det betyr å satse live.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
BESØK
1
100% opptil 5.000 kr
2
5 x 20 EUR gratisspill
3
100% opptil 3000 NOK
4
100 EUR
5
100% opptil 2000 NOK
6
100% opptil 2000 NOK

Kan jeg bruke en live betting bonus?

De fleste spillselskaper i Norge i dag tilbyr en eller annen velkomsttilbud når du registrerer deg som ny kunde. Det blir stadig vanligere at spillselskaper lar deg bruke denne bonusen på livebetting. Da kan du motta oddsbonusen og deretter oppdage den spennende verdenen som betting live tilbyr deg. De samme omsetningskravene og minimumsodds gjelder vanligvis hvis du bruker en livebonus. Sørg derfor for å holde oversikt over dette, og hvis du er usikker, er kundeservice alltid tilgjengelig for å svare på spørsmålene dine.

Live betting – hva betyr det?

Forenklet live betting betyr at du satser på en kamp som pågår. I normale tilfeller plasserer du et spill før kampen starter, men med live-spill kan du satse gjennom den gjeldende kampen til det endelige signalet. Du kan klikke på en pågående kamp for å se hvilke markeder som er tilgjengelige. Jo større kamp, ​​jo flere markeder er vanligvis tilgjengelige fordi interessen også er større for store kamper. Sett dine spill mens kampen pågår, og føl spenningen ved et live-spill. Se hvordan oddsen endres i sanntid ettersom forskjellige scenarier oppstår i kampen. I verden av live betting er det viktig for deg å kunne ta raske avgjørelser, ellers vil du savne å plassere innsatsen. Derfor er live betting for de som raskt kan foreta en analyse og handle på det. Jo mer effektivt du satser, jo bedre vil det gå for deg.

Ta hjelp av statistikk

En stor fordel med live betting er at det alltid er statistikk å dra nytte av. Spillselskapet vil gi informasjon som hvordan ting gikk før mellom lagene og deres form generelt. Du kan også se om det er noen spillere skadet eller suspendert. Når kampen er i gang, vil du motta all informasjon gitt av spillselskapet. Du kan se hvor mye ballbesittelse et lag har eller hvor mange skudd på mål det har blitt. Fordelen med dette er at du alltid kan se informasjon og statistikk selv om du ikke har muligheten til å se kampen på noen av enhetene dine. Statistikken vil hjelpe deg i alle situasjoner.

Livebetting - Odds live på norske bettingsider

Live stream gjør det enda bedre

Flere norske spillselskaper har i dag valgt å ta med live streaming i sine tilbud. Dette er det optimale supplementet til norske bettingsider. Du får muligheten til å se kampen du også spiller. Det blir lettere å gjøre analyser og å kunne forutsi hva som vil skje videre. I tillegg gir det deg vilkårene for å spare penger når du kan se kampene hos spillselskapene i stedet for til dyre tjenester. Live stream er tilgjengelig fra flere spillselskaper i Norge og fungerer like bra fra mobilen og nettbrettet som fra datamaskinen din. Ved å spille fra en app eller en mobil nettleser kan du satse og streame live uansett hvor du er.